Welkom op mijn website " Remke's atelier"

 

Fijn dat u even op mijn site komt kijken. Eerst maar eens wat over mijzelf vertellen. 

Ik ben in 2008 getroffen door een herseninfarct en daarna nog een tweetal tia's. Via de dagbesteding  (de Boogh in Veenendaal) waar ik toen 2 dagen per week kwam, ben ik in aanraking gekomen met het creatief bezig zijn. Nooit gedacht dat ik dat in me had. 

Ik ben daar begonnen met het werken met keramiek, paverpol, mozaieken, speksteen en schilderen. Om die reden zijn mijn werken heel verschillend van aard. Alle foto's zijn vernieuwd in november 2020, dus geniet er van. 

De laatste jaren ben ik echt aan het schilderen geslagen en gestopt met de dagbesteding. Ik volg nog lessen bij Ardi Methorst ( de Ardhof) in Woudenberg en Evelien Kooloos in Achterveld. Ik probeer op die manier mijn technieken te verbeteren en verder te leren. Ook volg ik nog les via internet bij " Ik wil schilderen". 

Mijn kunstwerken komen in een diashow voorbij. Let op, de diashow begint bij blz. 1,  u moet daarna zelf nog wel kiezen voor pagina 2. 

Neem gerust een kijkje op mijn site en laat een boodschap achter met uw commentaar. Wilt u één van mijn werken kopen, stuur dan een mail naar  kunst.remke@gmail.com.